Lasiterassit

Lasiterassit

Lukkan
Lasiterassit
Terassilasitukset
Liukulasit
Liukulasitukset
Lasiliukuovet

Imatran Lasiliike - Lasit toimitettuna koko Suomeen

Lasituotteet - Lasiterassit - Lukkan - Liukulasit

 

Myymme lasia ja lasituotteita kaikkialle Suomeen. Yksityisille,
yrityksille ja projekteihin suoraviivaisella logistiikalla edullisin hinnoin.

 

Lukkan – liukulasit on suunniteltu kestävään, mutta keveään rakentamiseen. Lukkan – liukulaseilla varustetulla terassilla voit pitää terassisi puhtaana pölyltä, sateelta ja melulta. Liukulasit on varustettu harjatiivisteellä, joka muodostaa useasta elementistä koostuvan lasituksen yhtenäiseksi tiiviiksi seinäksi.

Lukkan GL – liukulasit on varustettu 1k laseilla ja ne soveltuvat erinomaisesti eristämättömiin tiloihin. VTT:n testaama Lukkan GL pitää hyvin sateen ja tuulen.

Tästä voit ladata Lukkan terassilasitus esitteen.

Voit myös pyytää tarjouksen omilla mitoilla sähköpostilla myynti (at) imatranlasiliike.fi

Erityistä huomiota rakenteissa on kiinnitetty toimintavarmuuteen sekä kesä- että talviolosuhteissa. Lukkan - Terassilasit, liukulasit, liukuovet ja terassilasitukset terassilasit
Lukkan terassilaseilla ja liukulaseillaon 5 vuoden rakennetakuu.

Lukkan terassilasitukset- Liukulasit - Lasiterassit - Imatran Lasiliike

Lukkan pystypuitteelliset liukulasit on CE merkitty ja testattu tuote.

Testattua laatua
Lukkan -liukulasit olivat ensimmäisenä suomalaisena liukulasivalmistajana CE merkitty tuote. Jatkuva tuotekehitys ja testaus ovat taanneet Lukkan - tuotemerkin laadun ja toimintavarmuuden pohjolan vaativissa olosuhteissa.

Profiilit ja kiinnitys Lukkan liukulasit, lukkan terassilasi, lukkan terassilasit, lukkan terassilasitukset sekä lukkan terassikaiteet.
Lukkan -liukulasiprofiileissa käytetään pystyprofiilien hakaustekniikkaa. Liukuovien vaakaprofiilit menevät pystyprofiilien sisään. Tällä tekniikalla saavutetaan paras mahdollinen tiiviys tuulenpainetta sekä sadetta vastaan. Pystypuitteellinen liukulasitus antaa paremman suojan sääolosuhteita ja melua vastaan verrattuna pystypuitteettomaan lasitukseen. Lisäksi se on äänetön ja kevyt käyttää.

Terassilasit on suomalasita laatutyötä ja Aluroll Lukkan terassilaseilla on 5 vuoden rakennetakuu.
Liukukiskot ovat 2- tai 4 -raiteisia ja alakiskossa on kallistus sekä vedenpoistoreiät. Yläkiskon säätöprofiili mahdollistaa epätasaiselle tai kaltevalle alustalle kiinnityksen. Säätöprofiili mahdollistaa myös asennuksen hirsirakenteisiin, joissa on huomioitava tarvittava painumavara. Lukkan -liukulasien uudistetuissa pyörästöissä on myös korkeussäätö ja niiden kestävyys ja äänettömyys perustuvat huolella valittuihin raaka-aineisiin ja täysimittaisiin kulutustesteihin.

Imatran Lasiliike

Imatran Lasiliike
Vihnekatu 4
55800 IMATRA

Yhteystiedot

Asiakaspalvelu: 045 660 3066
Sähköposti: myynti (at) imatranlasiliike.fi
Www-sivu: www.imatranlasiliike.fi

 

Asiakaspalvelu: Ma-Pe 9-15

Verkkosivut