Lasit

Tasolasit
Sisustuslasit
Koristelasit
Eristyslasit
Kaidelasit
Kalvolasit
Laminoitulasi
Turvalasi
Karkaistulasi
Tuulilasit

Imatran Lasiliike - Lasit toimitettuna koko Suomeen

Lasi on nykypäivän sisustuselementti

 

Myymme lasia ja lasituotteita kaikkialle Suomeen. Yksityisille,
yrityksille ja projekteihin suoraviivaisella logistiikalla edullisin hinnoin.

 

Laseja käytetään nykyään monenlaisissa asioissa kotona, terassilla, mökillä, toimistoissa jne...
Takaneduslasit antaa nykyaikaisen ja tyylikkään vaikutelman kun lattiamateriaali näkyy lasin läpi. Terassilla saadaan suojaa tuulelta, myrskyiltä, varkauksilta ja sateilta.

Laseja on paljon erillaisia käyttötarkoituksien mukaan.

Lasia käsitelemällä voidaan muuttaa lasin ominaisuuksia halutunlaisiksi eri käyttötarkoituksiin. Tunnetuimmat ja käytetyimmät lasit on tasolasi eli float-lasit josta puhutaan yleisesti myös rakennuslasina. Float-lasi "tavallinen rakennuslasi" valmistetaan jatkuvalla valumenetelmällä aikaan saatu lasinauha, jonka pinnat tasoitetaan sulan tinan päällä. Lasinauhan jäähdyttyä sitä leikataan levyiksi.

Päällä kirkas lasi ja alla optiwhite rautavapaa kirkas lasi
Päällä kirkas lasi ja alla optiwhite rautavapaa kirkas lasi, laseissa kirkasreunahionta (KRH) ja kulma pyörristetty sekä lasien reunat hiottu viistoon (fasettihionta).

Tasolasista voidaan valmistaa käsittelemällä myös pehmeäpintaista ja kovapintaista selektiivilasia. Pehmeäpintainen selektiivilasi valmistetaan tyhjiöpinnoitusmenetelmällä, jolloin saadaan ns. selektiivilasia joilla on hyvä emissivitetti, lämpösäteilyn heijastusominaisuus. Kovapintainen selektiivilasi on pinnoitettu valmistuksen yhteydessä metallikerroksella, jolla on kohtalaisen hyvä emissiviteetti. Selektiivilaseilla parannetaan eristyslasien lämmöneristysa (U-arvoa). Eristyslasi kahdesta tai useammasta lasilevystä valmistettu elementti, jossa lasilevyjen ja listakehien muodostamat tilat on suljettu ilmatiiviisti elastisilla massoilla. Valoaläpäisevän rakenteen lämmöneristyskyky paranee. Käyttämällä eri lasilaatuja elementin osina ja erilaisia kaasuja, ristikoita tai sälekaihtimia välitilassa saadaan elementille haluttuja erikoisominaisuuksia

Lasien väri ja tummuus

Lasivärejä on paljon mutta laseissa on lasilaatukohtaisia rajoituksia. Karkaistu turvalasi johon on sekoitettu massaväriä. Karkaistua turvalasia ei voida valmistaa kovinkaan tummana. Värisävy on erotettavissa mutta karkaistun turvalasin tummuusaste on erittäin lievä. Karkaistu silkkipainettulasi ns. RAL-taustamaalattulasi on kokonaan valoaläpäisemätön eikä sen läpi voi nähdä ollenkaan.

Karkaistujen lasien värit - Karkaistu lasi - Karkaistulasi
Karkaistujen lasien värit

Laminoitu kalvolasi "kaidelasi" jossa on kahden lasin välissä PVC-kalvo. Voidaan määritellä lasin lopullinen väri ja tummuusaste tarkkaan. Laminoitu kalvolasi "kaidelasi" voidaan valmistaa erittäin tummia lasivärejä melkein valoaläpäisemattömiä sekä aivan kirkkaita tai vähän värjättyjä. Mahdollisuuksia on lähes rajattomasti.

Imatran Lasiliike

Imatran Lasiliike
Vihnekatu 4
55800 IMATRA

Yhteystiedot

Asiakaspalvelu: 045 660 3066
Sähköposti: myynti (at) imatranlasiliike.fi
Www-sivu: www.imatranlasiliike.fi

 

Asiakaspalvelu: Ma-Pe 9-15

Verkkosivut