Keittiön välitila lasit

Keittiön
välitila lasit

Keittiön välitilan lasit
Välitilalasi
Välitilalasit
Välitilanlasit
Lasi välitilaan

Imatran Lasiliike - Lasit toimitettuna koko Suomeen

Lasituotteet - Keittiön välitila lasit - Välitilanlasit

 

Myymme lasia ja lasituotteita kaikkialle Suomeen. Yksityisille,
yrityksille ja projekteihin suoraviivaisella logistiikalla edullisin hinnoin.

 

Keittiön välitilan lasit valmistetaan tasolaseista, sisustuslaseista, karkaistusta laseista (turvalasi) ja RAL-taustamaalatuista karkaistuista laseista (turvalasi). Keittiön välitilanlasit on yleensä 4 mm tai 6 mm paksuja välitilanlaseja. Välitilanlasin lasilaatu valikoidaan aina kohteen ja haluttujen värisävyjen mukaisesti.

Keittiön välitilalasi - Välitilanlasit - Imatran Lasiliike

Keittiön välitilan lasi voi olla kirkasta välitilanlasia, värillistä välitilan lasia tai maalattua välitilanlasia. Optiwhite-laseja (ei lasille niin paljon ominaista vihreyttä lasissa) käytetään, kun halutaan optimaalinen väritoisto keittiön välitilanlasissa.

Etsatulla taustamaalatulla keittiön välitilan lasilla toteutetaan upea "mattamainen ja huurteinen" pinta. Edellä mainittuja keittiön välitila laseja voidaan käyttää keittiön välitiloissa myös ilman taustamaalausta esimerkiksi tapetin päällä jolloin keittiön välitilan taustavärit ja kuviot näkyvät välitilalasin läpi.

Voit myös pyytää tarjouksen omilla mitoilla sähköpostilla myynti (at) imatranlasiliike.fi

Huom ! Valkoinen sisustuslasi ja puhdas valkoinen sisustuslasi. Valkoinen sisustuslasi on valmistettu normaalille tasolasille jossa on lasille ominaista vihreyttä jolloin lasi ei ole vitivalkoinen. Puhdas valkoinen sisustuslasi valmistetaan rautavapaalle lasille "optiwhite lasi" jolla ei ole niin paljon lasille ominaista vihreyttä lasissa ja lopputulos on puhdas valkoinen "vitivalkoinen lasi".

Keittiön välitilan lasi on helppohoitoinen ja kestävä materiaali, jolla suojaat näyttävästi keittiön välitilan lialta ja kosteudelta. Keittiön välitilanlasilla moderni, ekologinen sekä helppohoitoinen keittiön välitila.

Imatran Lasiliike

Imatran Lasiliike
Vihnekatu 4
55800 IMATRA

Yhteystiedot

Asiakaspalvelu: 045 660 3066
Sähköposti: myynti (at) imatranlasiliike.fi
Www-sivu: www.imatranlasiliike.fi

 

Asiakaspalvelu: Ma-Pe 9-15

Verkkosivut