Kattolasit

Kattolasit

Kattolasit
Lasikatot
Kattolasitukset
Valokatto
Kattolasituslistat

Imatran Lasiliike - Lasit toimitettuna koko Suomeen

Lasit - Kattolasi, lasikatto ja kattolasit

 

Myymme lasia ja lasituotteita kaikkialle Suomeen. Yksityisille,
yrityksille ja projekteihin suoraviivaisella logistiikalla edullisin hinnoin.

 

TÄSTÄ lasikatto tarjouspyyntö sivulle

 

Kattolaseina käytetään yleisemmin karkasitua turvalasia. Kattolasien kattovasojen jänneväli suositus on alle 1000mm. Näin kattolasien käsittely, asennus ja paino pysyy kohtuullisena. Kattolasin käsittelyssä ja asennuksessa on nämä hyvä huomioida etukäteen. Lasikatto joka on valmistettu 8mm karkaistulla turvalasilla kestää miehen painon kävellä kattolasin päällä.

Kattolasit - Lasikatto - Kattolasitukset- Imatran Lasiliike

Huomioi putoamiskorkeus. Kattolasille on räystään putoamiskorkeus korkea jäistä ja lumista. Kattolasina kannattaa lasin paksuutta tai karkaistujen kattolasien laminointia (karkaistu laminoitu kattolasi) suhteessa putoamiskorkeuteen kasvattaa kestävyyden ja turvallisuuden takaamiseksi.

Kattolasitus - Alumiini kattolasituslista ja kattolasitustiiviste Kattolasitus - Alumiini kattolasituslista ja kattolasitustiiviste
Kattolasitus - Alumiini kattolasituslista ja kattolasitustiiviste mallit. Kattolasituslista päälle tiivistein ja toinen malli jossa on alapuolen lista tiivistein johon kiinnitetään kattolaistuslista tiivistein päälle.

Kattolaseille on omat kattolasituslistat ja kattolasitiivisteet. Oikeilla kattolasitus tuotteilla kattolasituksesta tulee tiivis ja toimiva kestävä kokonaisuus.

Voit myös pyytää tarjouksen omilla mitoilla sähköpostilla myynti (at) imatranlasiliike.fi

Imatran Lasiliike

Imatran Lasiliike
Vihnekatu 4
55800 IMATRA

Yhteystiedot

Asiakaspalvelu: 045 660 3066
Sähköposti: myynti (at) imatranlasiliike.fi
Www-sivu: www.imatranlasiliike.fi

 

Asiakaspalvelu: Ma-Pe 9-15

Verkkosivut