Kaidelasit

Kaidelasit

Kalvolasit
Laminoitulasi
Kaidelasi
Harmaat kaidelasit
Pronssi kaidelasit
Opaali kaidelasit

Imatran Lasiliike - Lasit toimitettuna koko Suomeen

Kaidelasi (laminoitulasi) - Kaidelasit

 

Myymme lasia ja lasituotteita kaikkialle Suomeen. Yksityisille,
yrityksille ja projekteihin suoraviivaisella logistiikalla edullisin hinnoin.

 

Laminoitulasi kaidelasi / laminoitulasi estää läpitunkeutumisen sekä minimoi viiltovammojen ja lasinpalojen putoilemisen riskin. Jos laminoitulasi / kaidelasi rikkoutuu, lasinsirpaleet pysyvät kiinni elastisessa muovikalvossa (turvalasi). Rikkoutumisesta huolimatta kaidelasi / laminoitulasi pysyy yhtenäisenä ja kalvolasi suojaa edelleen sisääntunkeutumista, putoutumista ja säätä vastaan.

Kaidelasit kokoSuomen alueelle toimittaa - Imatran Lasiliike
Meiltä myös alumiinikaiteet ja tolpattomat kokolasikaiteet.

Laminoitua kaidelasia / kalvolasia ja turvalasia voi työstää, muotoilla ja leikata. Erilaisilla kalvovaihtoehdoilla (jos nimitys kalvolasi) kaidelaseihin saadaan värejä, murronsuoja- ja luodinsuojaominaisuuksia sekä kaidelaseista / kalvolaseista voidaan tehdä erityisiä ääneneristyslaseja

Opaali kaidelasit - Alumiinilasikaide opaali lasilla - Imatran Lasiliike
Opaali kaidelasi

Lasien laminoinnissa (laminoitulasi) yleisin menetelmä on niin sanottu kalvolaminointi, jossa lasit yhdistetään toisiinsa polyvinyylibutyraalikalvon (PVB) avulla (laminoitu kaidelasi, kalvolasi).
Voit myös pyytää tarjouksen omilla mitoilla sähköpostilla myynti (at) imatranlasiliike.fi . Toimitamme edullisesti kaidelasit, kaidelasi, laminoitulasi, laminoidutlasit, kalvolasit, kalvolasi, kaikkiin kaiteisiin kaidelasit meiltä.

Laminoitu lasi on turvallinen ja tyylikäs vaihtoehto julkisivujen, näyteikkunoiden ja lasikaiteiden lasiksi. Turvalasi / kalvolasi pysyy yhtenäisenä rikkoutuessaan, joten se suojaa läpitunkeutumiselta myös rikkoutuneena.

Turvallisuusmääräykset

Turvallisuusmääräykset kaiteisiin löytyy tästä linkistä (Lähde: F2 Suomen rakentamismääräyskokoelma, Rakennuksen käyttöturvallisuus, määräykset ja ohjeet 2001, s.7) .

Imatran Lasiliike

Imatran Lasiliike
Vihnekatu 4
55800 IMATRA

Yhteystiedot

Asiakaspalvelu: 045 660 3066
Sähköposti: myynti (at) imatranlasiliike.fi
Www-sivu: www.imatranlasiliike.fi

 

Asiakaspalvelu: Ma-Pe 9-15

Verkkosivut