Edullisesti koko Suomeen

Terassilasit

Etusivu > LASITUOTTEET > Terassilasit

Terassilasit - Terassilasi - Lukkan liukulasit - Terassilasitukset

Lukkan – liukulasit on suunniteltu kestävään, mutta keveään rakentamiseen. Lukkan – liukulaseilla varustetulla terassilla voit pitää terassisi puhtaana pölyltä, sateelta ja melulta. Liukulasit on varustettu harjatiivisteellä, joka muodostaa useasta elementistä koostuvan lasituksen yhtenäiseksi tiiviiksi seinäksi. Erityistä huomiota rakenteissa on kiinnitetty toimintavarmuuteen sekä kesä- että talviolosuhteissa. Lukkan liukulasit, lasiliukuovet, terassiliukulasit, lasiterassit, terassilasit ja terassilasitukset.

Lukkan terassilasit liukulasit lasiliukuovet

Lukkan GL – liukulasit on varustettu 1k laseilla ja ne soveltuvat erinomaisesti eristämättömiin tiloihin. VTT:n testaama Lukkan GL pitää hyvin sateen ja tuulen.

Testattua laatua

Lukkan -liukulasit olivat ensimmäisenä suomalaisena liukulasivalmistajana CE merkitty tuote. Jatkuva tuotekehitys ja testaus ovat taanneet Lukkan - tuotemerkin laadun ja toimintavarmuuden pohjolan vaativissa olosuhteissa. Lukkan liukulasit, lasiliukuovet, terassiliukulasit, lasiterassit, terassilasit ja terassilasitukset.

Lukkan pystypuitteelliset liukulasit on CE merkitty ja testattu tuote.

Profiilit ja kiinnitys

Lukkan -liukulasiprofiileissa käytetään pystyprofiilien hakaustekniikkaa. Liukuovien vaakaprofiilit menevät pystyprofiilien sisään. Tällä tekniikalla saavutetaan paras mahdollinen tiiviys tuulenpainetta sekä sadetta vastaan. Pystypuitteellinen liukulasitus antaa paremman suojan sääolosuhteita ja melua vastaan verrattuna pystypuitteettomaan lasitukseen. Lisäksi se on äänetön ja kevyt käyttää.

Liukukiskot

Liukukiskot ovat 2- tai 4 -raiteisia ja alakiskossa on kallistus sekä vedenpoistoreiät. Yläkiskon säätöprofiili mahdollistaa epätasaiselle tai kaltevalle alustalle kiinnityksen. Säätöprofiili mahdollistaa myös asennuksen hirsirakenteisiin, joissa on huomioitava tarvittava painumavara. Lukkan -liukulasien uudistetuissa pyörästöissä on myös korkeussäätö ja niiden kestävyys ja äänettömyys perustuvat huolella valittuihin raaka-aineisiin ja täysimittaisiin kulutustesteihin. 

Lasityypit

Lukkan -liukulaseissa käytetään 4...8 mm:n turvalasia. Erillaiset sävylasit ja vaakapuitteet tuovat tarvittaessa ilmettä ja suojaavat auringonvalolta.

Aluroll Lukkan Terassilasit on suomalasita laatutyötä ja Aluroll Lukkan terassilaseilla on 5 vuoden rakennetakuu.

Voit myös pyytää tarjouksen terassilaseista !

tech
Lasitukku.fi
Suomen Lasitukku
Retikankuja 8
FI-55800, Imatra
FINLAND
puh. (+358) 40 5711 880
myynti@lasitukku.fi
Y-tunnus: 2646270-5
Checkout - Oma maksutapa kaikille