Edullisesti koko Suomeen

Saunan lasiseinät

Etusivu > LASITUOTTEET > Saunan lasiseinät

Saunanlasiseinät ja lasisaunat

Valmistamme lasiovia, karkaistua lasia ja erilaisia lasisia ratkaisuja monenlaisiin käyttökohteisiin. Saunan lasiseinät kuuluvat mittatilaus tuotteisiimme. Tuotekategoriaan kuuluu laajalti saunan lasiseinät ja lasiseinä ratkaisut.

Kaikki tuotteet valmistetaan aina täysin asiakkaan omien toiveiden ja mittojen mukaan. Saunan lasiseinä on kevyt ja nykyaikainen sisustuselementti.

Saunan lasiseinä voidaan asentaa myös peilikuvana.

Ikkuna kiinnitetään asennusaukkoon alumiinisten asennuslistojen ja silikonin avulla. Saunan lasiseinä tekee saunasta nykyaikaisen, valoisan ja avaran kokonaisuuden.

Nykyaikaisen tyylikäs saunan lasiseinä yhdistää pesuhuoneen yhdeksi ja samaksi avaraksi kokonaisuudeksi. Saunan Lasiseinien valmistuksessa käytetään 8 mm paksuista karkaistua CE-hyväksyttyä turvalasia, joka takaa saunojien turvallisuuden. 

Karkaistulasi värimallit kirkas harmaa pronssi ja tumman harmaa

Saunan lasiseinien lasisävyinä on kirkas, harmaa (savunharmaa), tumman harmaa (Dark Grey) tai pronssi (ruskea). Saunan lasiseinät valmistetaan aina mittatilauksesta asiakkaan ilmoittamien mittojen mukaisesti. Saunan lasiseinät soveltuvat myös pukuhuoneen ja pesuhuoneen tilanjakajaksi tai oveksi.

Lähetämme AINA MITOITUSPIIRROKSEN HYVÄKSYTTÄVÄKSI ennen saunan lasiseinän tai lasioven tilauksen siirtämistä tuotantoon.

Saunan lasiseinissä käytetään laadukkaita kiinnitysheloja ja saranoita, joiden avulla varmistetaan tuotteen pitkä käyttöikä.

Lasiovensaranat lasiovenyhdyshelat lasiovenvetimet vedinnupit 

Saunan lasiseinä on kevyt, tyylikäs ja nykyaikainen sisustuselementti. Saunan lasiseinä on helppo asentaa ja lähes huoltovapaa kokonaisuus.

Saunan lasiseinän lasin sävyn valinnalla voit korostaa sisustusvalintoja tai tilan haluttua tunnelmaa.

Turvallisuus huomioiden kaikki saunan lasit ovat karkaistua 8mm CE-hyväksyttyä turvalasia.

Voit myös pyytää tarjouksen lasiovesta ja/tai saunan lasiseinästä

ILA1 Lasiovi  8mm L 850 x K 2000

 

Lasiovi mittojen mukaan valmistettuna 8mm karkaistulla turvalasilla, laadukkailla säädettävillä ja keskittävillä saranoilla.

 

290,00 €
ILA3 Saunan lasiseinä

 

Saunan lasiseinä lasiovi + ikkuna mittojen mukaan valmistettuna 8mm karkaistulla turvalasilla, laadukkailla säädettävillä ja keskittävillä saranoilla.

 

413,00 €
ILA4 Saunan lasiseinä

 

Saunan lasiseinä lasiovi + ikkuna mittojen mukaan valmistettuna 8mm karkaistulla turvalasilla, laadukkailla säädettävillä ja keskittävillä saranoilla.

 

420,00 €
ILA5 Saunan lasiseinä

 

Saunan lasiseinä lasiovi + ikkuna ylälasilla mittojen mukaan valmistettuna 8mm karkaistulla turvalasilla, laadukkailla säädettävillä ja keskittävillä saranoilla.

 

528,00 €
ILA6 Saunan lasiseinä

 

Saunan lasiseinä lasiovi + lasiseinä mittojen mukaan valmistettuna 8mm karkaistulla turvalasilla, laadukkailla säädettävillä ja keskittävillä saranoilla.

 

 

504,00 €
ILA7 Saunan lasiseinä

 

Saunan lasiseinä lasiovi 2:lla ikkunalla mittojen mukaan valmistettuna 8mm karkaistulla turvalasilla, laadukkailla säädettävillä ja keskittävillä saranoilla.

 

 

680,00 €
ILA8 Saunan lasiseinä

 

Saunan lasiseinä lasiovi + ikkuna ylälasilla mittojen mukaan valmistettuna 8mm karkaistulla turvalasilla, laadukkailla säädettävillä ja keskittävillä saranoilla.

 

546,00 €
ILA9 Saunan lasiseinä

 

Saunan lasiseinä lsiovi + lasiseinä mittojen mukaan valmistettuna 8mm karkaistulla turvalasilla, laadukkailla säädettävillä ja keskittävillä saranoilla.

 

541,00 €
ILA10 Saunan lasiseinä

 

Saunan lasiseinä lasiovi ikkunalla ja lasiseinällä mittojen mukaan valmistettuna 8mm karkaistulla turvalasilla, laadukkailla säädettävillä ja keskittävillä saranoilla.

514,00 €
ILA11 Saunan lasiseinä

 

Saunan lasiseinä lasiovi ikkunalla ja lasiseinällä mittojen mukaan valmistettuna 8mm karkaistulla turvalasilla, laadukkailla säädettävillä ja keskittävillä saranoilla.

 

568,00 €
ILA12 Saunan lasiseinä

 

Saunan lasiseinä lasiovi + lasiseinä tukijaloilla mittojen mukaan valmistettuna 8mm karkaistulla turvalasilla, laadukkailla säädettävillä ja keskittävillä saranoilla.

 

517,00 €
ILA13 Saunan lasiseinä

 

Saunan lasiseinä lasiovi kahdella ikkunalla ja ylälasilla mittojen mukaan valmistettuna 8mm karkaistulla turvalasilla, laadukkailla säädettävillä ja keskittävillä saranoilla.

 

683,00 €
Lasiovi 2:lla lasiseinällä

 

Saunanlasiseinä lasiovi 2:lla lasiseinällä mittojen mukaan valmistettuna 8mm karkaistulla turvalasilla, laadukkailla säädettävillä ja keskittävillä saranoilla.

 

 

740,00 €
Lasiovi 2:lla lasiseinällä + ylälasilla

 

Saunanlasiseinä lasiovi kahdella lasiseinällä ja ylälasilla mittojen mukaan valmistettuna 8mm karkaistulla turvalasilla, laadukkailla säädettävillä ja keskittävillä saranoilla.

 

790,00 €
tech
Lasitukku.fi
Suomen Lasitukku
Retikankuja 8
FI-55800, Imatra
FINLAND
puh. (+358) 40 5711 880
myynti@lasitukku.fi
Y-tunnus: 2646270-5
Checkout - Oma maksutapa kaikille