Edullisesti koko Suomeen

Toimitusehdot

Sähköposti on nopein yhteydenottotapa. 

Noudatamme toiminnassamme yleistä, hyvää toimintatapaa, sähköisen kaupankäynnin pelisääntöjä sekä normaaleja kuluttajakauppaa koskevia lakeja. Lasitukku.fi on Su-Ve Oy:n (y-tunnus: 2646270-5) omistama verkkokauppa. 

Tuotteemme myydään suoraan tehtaalta tai omasta varastostamme.

Kaikkissa tuotteissamme on ennakkomaksu periaate kun maksusuoritus näkyy meillä toimitamme tuotteet asiakkaalle.

EHDOISTA 

Näitä ehtoja sovelletaan Lasitukku.fi:n ja kuluttajan (myöhemmin asiakas) välillä, kuluttajan tilatessa tuotteita Lasitukku.fi:n verkkokaupan valikoimista.

Lasitukku.fi:lla on oikeus muuttaa tämän sivuston sisältöä, hinnastoja sekä ehtoja ennalta ilmoittamatta. Sisällöt, hinnastot ja ehdot asettuvat voimaan heti, kun ne julkaistaan www.lasitukku.fi -sivustolla.

Mikäli sivustolla esiintyy ilmiselviä kirjoitus-, laskenta- tai tietojenkäsittelyvirheitä Lasitukku.fi:lla on oikeus olla toimittamatta tuotetta näiden virheellisten tietojen perusteella. On asiakkaan itsensä vastuulla, hyväksyykö tuotteen korjatuin ehdoin ja tiedoin .

TÄRKEÄÄ ! 

Tilaamisen jälkeen saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Vahvistuksen puuttuminen tarkoittaa, että tilaus ei ole rekisteröitynyt järjestelmäämme. Ota tällöin välittömästi yhteyttä meihin sähköpostitse myynti (at) lasitukku.fi

HINNAT JA TUOTTEET 

Tuotteet myydään sellaisenaan kuin ne ovat ja niiden hinnat löytyvät verkkokaupasta. Tuotekuvat ovat suuntaa antavia ja ne voivat poiketa myytävästä tuotteesta. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Toimituskustannukset näkyvät kokonaisuudessaan tuotteen ostoskorissa, heti maksutavan-/toimitusvalinan jälkeen.

MAKSUTAVAT 

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. 

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu ja Checkout Finland Oy on OPn omistuksessa.

Lasitukku.fi (Su-Ve Oy) ei palauta luottokorttiyhtiöiden tai pankin perimiä kuluja tilauksen peruuttamis tapauksissa.

Maksu pankkipainikkeilla

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola pankin maksupainikkeilla. Maksun saajana tiliotteella näkyy Checkout Finland Oy. Välitämme maksusi verkkokauppiaalle.

Maksut luottokorteilla

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla eikä Checkout Finland Oy:llä ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut..

Verkkokauppa käyttää Checkout maksunvälityspalvelua korttimaksuissa. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Maksukorttimaksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy:n (2196606-6) välille. Checkout Finland Oy vastaa korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle.

Ennakkotilisiirto

Ennakkotilisiirtoa käyttävä asiakas saa itselleen tulostettavaksi tilisiirtolomakkeen, jonka hän voi käydä maksamassa perinteiseen tapaan vaikkapa pankissa. Ennakkotilisiirtoa käytettäessä maksu näkyy kauppiaan järjestelmässä keskeneräisenä, kunnes asiakas on maksanut tilisiirtolomakkeen tietojen mukaisesti.

Jousto

Jousto on kotimainen palvelu, jolla asiakas rahoittaa nettiostoksensa nopeasti ja turvallisesti. Jousto palvelu on tarkoitettu 20–75-vuotiaille suomalaisille yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustoa voi saada 20-2000 euron ostoksiin. Laskun asiakas saa halutessaan myös sähköpostiin. Hakiessaan Joustoa asiakas tunnistautuu ensin millä tahansa suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksilla ja tämän jälkeen täyttää lomakkeelle tietonsa. Päätöksen ja tiedon lainan myöntämisestä hän saa heti. Tämän jälkeen asiakas palautuu verkkokauppaan takaisin ja tilaus on käsitelty.

Kun asiakas maksaa Joustolla ja valitsee maksutavaksi Jousto Laskun, hän saa maksuaikaa 14 vuorokautta. Ainoa kulu on laskutuspalkkio 4,90 €/lasku. Kertaostos verkkokaupassa Jousto Laskulla on maksimissaan 1000 €.

Asiakas voi maksaa myös erissä Jousto Osamaksulla 1-24 kuukauden takaisinmaksuajalla. Laskutuspalkkio on 4,90 €/lasku ja kuukausittainen nimelliskorko 2,42 %. Kertaostos verkkokaupassa Jousto Osamaksulla on maksimissaan 2000 €.

Joustolla maksaminen on erittäin turvallista. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä.

Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

TUOTEKUVAT JA MUUT MATERIAALIT 

Tuotekuvien ja muun materiaalin tekijänoikeudet kuuluvat kuvien tai materiaalien tekijöille ja/tai Lasitukku.fi:lle. Kuvat ovat esillä tekijöiden luvilla. Kuvien tai muun materiaalin kopiointi ja kaikki käyttö on kiellettyä ilman kirjallista lupaa Lasitukku.fi:ltä. Kaikki oikeudet pidetään. 

Kuvat ovat havainnollistamista varten. Kuvissa esiintyvät värit ja värisävyt ovat mahdollisimman lähellä oikeiden tuotteiden värisävyjä. Mutta ne eivät aina vastaa täysin oikean tuotteen väriä tai värisävyä. 

TOIMITUSAIKA 

Lasitukku.fi pyrkii toimittamaan kaikki tilaukset tuotteessa mainitun verkkokaupan toimitusajan kuluessa, tai vähintäänkin kohtuullisessa ajassa. 

Ilmoitamme aina asiakkaalle, mikäli tilatun tuotteen toimitusaika on jostakin syystä oletettua pidempi.

YLIVOIMAINEN ESTE 

Lasitukku.fi:llä ei ole velvollisuutta ylittää niitä ylivoimaisia esteitä, joiden voidaan katsoa aiheuttavan viivästystä tai kokonaan estävän asiakkaan ja Lasitukku.fi:n välisen sopimuksen täytäntöönpanon. Ylivoimaiseksi esteiksi katsotaan ne esteet, jotka ovat Lasitukku.fi:n välittömän vaikutusvallan ulkopuolella. Joita voivat olla: tietoverkon toiminnan häiriöt, sähköverkon toiminnan häiriöt, luonnonmullistukset, katastrofit, työtaistelutoimenpiteet ja lakot, tulipalot, mellakat, sota tai sodan uhka tai muut viranomaisten toimenpiteet. 

TOIMITUSKUSTANNUKSET 

Tuotetiedoissa ilmoitetut toimituskustannukset ovat voimassa vain siinä tapauksessa, että tilaus sisältää ainoastaan kyseisen tuotteen. 

Mikäli tilauksessa on useita kotiinkuljetustuotteita, veloitetaan kuljetusmaksu erikseen jokaista tilattua tuotetta kohti.

Kun tilaus sisältää samalta useamman kuin yhden tuotteen, järjestelmämme ilmoittaa automaattisesti oikeat toimituskustannukset. 

KOTIIN TOIMITUS 

Kun toimitustavaksi valitaan kotiin toimitus, asiakas saa tuotteen ilmoittamaansa toimitusosoitteeseen. 

Kotiin toimitettavat tuotteet kuljetetaan kohdeosoitteeseen, mutta toimitukseen ei kuulu esimerkiksi tuotteen kantamista kynnyksen yli tai kerroksiin kantoa.

Asiakkaan tulee varmistaa, että joku on tuotteiden saapuessa vastaanottamassa, tarkistamassa ja kuittaamassa toimituksen. 

Mikäli vastaanottajaa ei tavoiteta annetusta GSM-numerosta, emme ole velvoitettuja toimittamaan tavaraa.

Kuljetusyrityksen vahingoittaman tuotteen tilalle saatte uuden tuotteen.

Jos toimitus viivästyy sen takia, että vastaanottajaa ei tavoiteta sovittuna aikana, tavaran säilyttämisesta aiheutuvat maksut peritään asiakkaalta. 

Mikäli vastaanottajaa ei ole tavoitettu 7 vuorokauden kuluessa, palautetaan tavarat toimittajille ja aiheutuneet kustannukset veloitetaan asiakkaalta. 

Tässä tapauksessa loppuosa kauppasummasta palautetaan asiakkaalle.

TOIMITUSTAVAT

Tavaroiden toimitustapa on tavarantoimittajakohtainen Lasitukku.fi:llä on useita toimitustapoja riippuen toimituksen koosta, painosta tai pituudesta. 

Pienpaketteja toimitetaan noutona postitoimipisteistä, jolloin Posti ilmoittaa kun pienpaketti on noudettavissa postitoimipisteestä.

Pienpaketteja toimitetaan Postin kotijakelupaketteina, jolloin Posti ottaa yhteyttä vastaanottajaan toimitusajankohdan sopimiseksi. Mikäli vastaanottajaa ei kahden soittoyrityksen jälkeen tavoiteta, lähetetään hänelle soittopyyntökortti toimitusajankohdasta sopimiseksi. 

Suuremmat tuotteet ( ellei tuotekortilla ole muuta mainittu ) toimitetaan perille ( KIITOLINJA kappaletavara toimituksina), sinne asti, jonne kunkin tuotetyypin käyttämä jakeluauto pääsee (täysperävaunusta pakettiautoon). Toimituksen siirto tästä eteenpäin, kuten sisään- tai kerrokseen kanto, on asiakkaan omalla vastuulla. Näiden tuotteiden osalta kuljettajillamme on ohje soittaa annettuun GSM-numeroon ennen toimitusta.

TILAUKSEN VASTAANOTTAMINEN 

Tuotteet pakataan tukevasti ja tarkoituksenmukaisesti kuljetusvaurioiden minimoimiseksi. 

Tästä huolimatta tarkistakaa toimitettujen tuotteiden kuljetuspakkauksien kunto ennen lähetteen allekirjoittamista. Mikäli havaitsette pakkauksissa selkeitä ulkoisia vaurioita, tehkää vahinkoilmoitus yhdessä kuljetusyhtiön edustajan kanssa ja Lasitukku.fi:n asiakaspalveluun kirjallisesti sähköpostiosoitteeseen myynti (at) lasitukku.fi

Normaalisti toimitusosoitteessa tulisi olla joku paikalla tarkistamassa ja kuittaamassa toimituksen.

Mikäli näin ei ole, sinun on huolehdittava siitä, että annettuun GSM-numeroon saadaan yhteys kun toimitus on tulossa. Kuljetuksemme hoitaa alueesta ja tuotteesta riippuen useampi kuljetusliike, emme pysty takaamaan soiton ajoitusta, paitsi että kuljettaja soittaa viimeistään jos toimitusosoitteessa ei ole vastaanottajaa. Tällöin mahdollisesta purusta pitää sopia suoraan kuljettajan kanssa.

HUOM ! Mikäli vastaanottaja sopii kellonaika tai sovittu pvm purku. Veloitamme ajoituksesta aiheutuneet kulut vastaanottajalta sisältäen: kuljetuksen keskeytys, säilytys/terminaali, sovittu kellonaika/pvm purku ja uusintakäynti joka on kaikkiaan luokkaa n. 60,00 - 70,00 Eur.

Mikäli vastaanottaja ei ole paikalla, eikä häntä tavoiteta annetusta GSM-numerosta, emme ole velvoitettuja toimittamaan tavaraa ja veloitamme mahdollisesta turhasta kuljetuksesta aiheutuneet kulut asiakkaalta.

Toimituksen mukana seuraa rahtikirja tai lähete. Sinun tulee tarkistaa vastaanotettu tavara, että toimitus on rahtikirjan/lähetteen mukainen ja vahingoittumaton. Säästä aina rahtikirja/lähete.

Mikäli havaitset ongelmia toimituksessa tai tuotteessa, toimii seuraavasti ( alle 7 vrk:ssa) :

  1. Ennen rahtikirjan/lähetteen allekirjoittamista, tee siihen kirjallinen merkintä virheistä, jotka ovat jo toimitushetkellä havaittavissa, sinulle.
  2. Ota välittömästi yhteyttä meihin (yhteystietomme löydät sivun alareunasta).

Nämä yhteystavat hyväksymme tilausten ja muiden tiedonantojen vastaanottokanaviksi. Emme ota vastuuta mahdollisilla muilla kanavilla lähetettyjen tiedonantojen vastaanottamisesta.

HUOM ! mikäli tiedonantosi on kiireellinen (esim. pikaiseen toimitukseen liittyvä), luota sähköpostiin vain kun saat meiltä kuittauksen viestiisi että se on otettu onnistuneesti vastaan. Emme ota vastuuta mahdollisista sähköpostihäiriöistä jossakin viestin matkan varrella

TILAUKSEN PERUMINEN 

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilaus tilauksen vahvistamisen jälkeen. Jos kyseessä on asiakkaan toiveiden mukaan muokattu tai tuotettu mittatilaustuote, on tilaus peruutettava kolmen (3) päivän kuluessa tilauksesta. Tilauksen peruuttaminen tapahtuu lähettämällä peruutusilmoitus tilausnumeroineen Lasitukku.fi:n sähköpostiosoitteeseen myynti (at) lasitukku.fi

PALAUTUSOIKEUS 

Mikäli asiakkaan tilaama tuote on erityisesti valmistettu, tuotettu tai muokattu asiakkaan toiveiden tai antamien mittojen mukaisesti, ei tällä tuotteella ole yleistä tutustumis- tai palautusoikeutta. Tuote on tällöin valmistettu asiakkaan toiveiden ja antamien mittojen mukaisesti, jolloin uudelleen myyminen on mahdotonta. Myös mittavirhe on näissä tuotteissa asiakkaan vastuulla. 

Mikäli tuote on perustuote ilman asiakkaan erityistoiveita, on näillä tuotteilla kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän tutustumis- ja palautusoikeus. Palautettava tuote on pakattava huolellisesti kuljetusvaurioiden estämiseksi. On suositeltavaa käyttää tuotteiden alkuperäispakkauksia tuotepalautusta tehtäessä. Tuotteen kuljetuspakkauksen avaamisessa on noudatettava yleistä varovaisuutta. 

Edellytämme palautettavan tuotteen olevan virheetön ja jälleenmyyntikelpoinen. Jos haluat palauttaa tuotteen, on ennen palauttamista oltava yhteydessä meihine myynti@lasitukku.fi, jossa annamme ohjeet tuotteen palauttamiseksi.

Tuotteen/tuotteiden palautuksen kirjaamisen jälkeen maksusuorituksenne ilman tuotteen  rahtikulua palautetaan kokonaisuudessaan ilmoittamallenne pankkitilille. Tämä tapahtuu 30 päivän kuluessa tilauksen peruutusilmoituksen käsittelystä tai tuotteen/tuotteiden palauttamisesta.

Lasitukku.fi ei ole vastuussa huolimattomasti pakattujen palautustuotteiden kuljetusvaurioista. Lasitukku.fi pitää oikeudet periä asiakkaalta epäasianmukaisessa palautuksessa vaurioituneen tuotteen aiheuttamat kulut.

Virheettömän tuotteen palauttaminen on asiakkaan huolehdittava itse palautuskustannuksista. 

TAKUU 

Mikäli tuotteessa ilmenee virheitä, ota välittömästi yhteyttä meihin, jotta voimme sopia tuotteen korjaamisesta, korvaamisesta tai palauttamisesta. 

Kaikilla tuotteilla on yhden vuoden takuu, mikäli tuotekuvauksissa ei ole toisin mainittu. Tuotteen takuutodisteena toimii tilauksen yhteydessä sähköpostitse asiakkaalle toimitettu tilausvahvistus. Takuuaika alkaa tilausvahvistuksen saapumispäivämäärästä ja jatkuu annetun takuuajan.

Takuun edellytyksenä on, että tuotteen asennusohjeita on noudatettu huolellisesti. 

Takuuvastuu edellyttää, että tuotetta on käytetty valmistajan ja myyjän ohjeiden mukaisesti. Lasitukku.fi vapautuu takuuvastuusta, mikäli on todennäköistä, että tuotteen huonontuminen tai vioittuminen on johtunut kuluttajan toiminnasta. 

Aina ennen takuupalautusta asiakkaan on otettava yhteyttä asiakaspalveluumme myynti (at) lasitukku.fi, jonka jälkeen annamme lisäohjeita takuutoimenpiteitä varten.

TAKUU EI KATA:

  • Tuotteen normaalin toistuvan käytön aiheuttamaa kulumista. 
  • Ylivoimaisten esteiden, kuten onnettomuuden, vaikutuksia. 
  • Käyttäjän tai kolmannen henkilön huolimattomuuden tai tahallisen teon vaikutuksia. 
  • Vikoja jotka ovat aiheutuneet pakkaukseen kulkeutuneiden vieraiden esineiden, hyönteisten, nesteiden tai voimakkaiden luonnonolosuhteiden, kuten äärimmäisten lämpötilojen, vaikutuksesta.
tech
Lasitukku.fi
Suomen Lasitukku
Retikankuja 8
FI-55800, Imatra
FINLAND
puh. (+358) 40 5711 880
myynti@lasitukku.fi
Y-tunnus: 2646270-5
Checkout - Oma maksutapa kaikille