Takan eduslasit

Takan eduslasit

Takan eduslasit
Takan eduslasi
Takaneduslasit
Lasit takaneteen
Lasinen "kipinäpelti"

Suomen Lasitukku - Takan eduslasit

Lasituotteet - Takan eduslasit, takaneduslasi

Tyylikäs, nykyaikainen, kestävä lasista valmistettu takan eduslasi. Sisusta kestävällä ja paloturvallisella takan eduslasilla, Nykyaikainen takan eduslasi sulautuu sisutukseen ja jättää lattiapinna osittain näkymään lasin läpi. Valittavana kirkas takan eduslasi, harmaa takan eduslasi, pronssi takan eduslasi vakiokoot suoraan varastosta.

Takan eduslasit - Takaneduslasi - Suomen Lasitukku
Kuvat ovat havainnollistamista varten. Kuvissa esiintyvät värit ovat mahdollisimman lähellä oikeiden tuotteiden värisävyjä.

Viimeistele tulisijasi tyylikkäästi ja helposti nykyaikaisella takan eduslasilla! Valittavana kirkas takan eduslasi, harmaa takan eduslasi, pronssi takan eduslasi vakiokoot suoraan varastosta. Valmistamme myös takan eduslaseja mittatilauksesta.

Takan eduslasien etukulmat on pyöristetty yleensä r-15 säteellä ja reunat yleensä fasettihiottuja fasetti 15mm. Takan eduslaseilla minimi syvyys on 400 mm, paloturvallisuusmääräyksen mukaisesti.

Takan eduslasit ovat yleensä 6mm paksua, karkaistua CE-hyväksyttyä turvalasia, kestää putoavat takkapuut ja normaalin kävelynkin.

Suomen Lasitukku valmistamme takan eduslaseja kaikenkokoisia ja kaiken mallisia. Pyydä tarjous haluamastasi takaneduslasistasi.

Suomen Lasitukku

Suomen Lasitukku
Retikankuja 8
55800 IMATRA

Yhteystiedot

Asiakaspalvelu: 040 5711 880
Sähköposti: myynti (at) lasitukku.fi
Www-sivu: www.lasitukku.fi

Asiakaspalvelu: Ma-Pe 9-16