Lasiterassit

Lasiterassit

Lukkan
Lasiterassit
Terassilasitukset
Liukulasit
Liukulasitukset
Lasiliukuovet

Suomen Lasitukku - Lasiterassit

Lasituotteet - Lasiterassit - Lukkan - Liukulasit

Lukkan – liukulasit on suunniteltu kestävään, mutta keveään rakentamiseen. Lukkan – liukulaseilla varustetulla terassilla voit pitää terassisi puhtaana pölyltä, sateelta ja melulta. Liukulasit on varustettu harjatiivisteellä, joka muodostaa useasta elementistä koostuvan lasituksen yhtenäiseksi tiiviiksi seinäksi.

Lukkan GL – liukulasit on varustettu 1k laseilla ja ne soveltuvat erinomaisesti eristämättömiin tiloihin. VTT:n testaama Lukkan GL pitää hyvin sateen ja tuulen.

Voit pyytää meiltä tarjouksen terassilaseista.

Erityistä huomiota rakenteissa on kiinnitetty toimintavarmuuteen sekä kesä- että talviolosuhteissa. Lukkan - Terassilasit, liukulasit, liukuovet ja terassilasitukset terassilasit
Lukkan terassilaseilla ja liukulaseillaon 5 vuoden rakennetakuu.

Lukkan terassilasitukset- Liukulasit - Lasiterassit - Suomen Lasitukku

Lukkan pystypuitteelliset liukulasit on CE merkitty ja testattu tuote.

Testattua laatua
Lukkan -liukulasit olivat ensimmäisenä suomalaisena liukulasivalmistajana CE merkitty tuote. Jatkuva tuotekehitys ja testaus ovat taanneet Lukkan - tuotemerkin laadun ja toimintavarmuuden pohjolan vaativissa olosuhteissa.

Profiilit ja kiinnitys Lukkan liukulasit, lukkan terassilasi, lukkan terassilasit, lukkan terassilasitukset sekä lukkan terassikaiteet.
Lukkan -liukulasiprofiileissa käytetään pystyprofiilien hakaustekniikkaa. Liukuovien vaakaprofiilit menevät pystyprofiilien sisään. Tällä tekniikalla saavutetaan paras mahdollinen tiiviys tuulenpainetta sekä sadetta vastaan. Pystypuitteellinen liukulasitus antaa paremman suojan sääolosuhteita ja melua vastaan verrattuna pystypuitteettomaan lasitukseen. Lisäksi se on äänetön ja kevyt käyttää.

Terassilasit on suomalasita laatutyötä ja Aluroll Lukkan terassilaseilla on 5 vuoden rakennetakuu.
Liukukiskot ovat 2- tai 4 -raiteisia ja alakiskossa on kallistus sekä vedenpoistoreiät. Yläkiskon säätöprofiili mahdollistaa epätasaiselle tai kaltevalle alustalle kiinnityksen. Säätöprofiili mahdollistaa myös asennuksen hirsirakenteisiin, joissa on huomioitava tarvittava painumavara. Lukkan -liukulasien uudistetuissa pyörästöissä on myös korkeussäätö ja niiden kestävyys ja äänettömyys perustuvat huolella valittuihin raaka-aineisiin ja täysimittaisiin kulutustesteihin.

Suomen Lasitukku

Suomen Lasitukku
Retikankuja 8
55800 IMATRA

Yhteystiedot

Asiakaspalvelu: 040 5711 880
Sähköposti: myynti (at) lasitukku.fi
Www-sivu: www.lasitukku.fi

Asiakaspalvelu: Ma-Pe 9-16