Lasikatot

Lasikatot

Kattolasit
Kattolasitukset
Valokatto
Kattolasituslistat
Terassin lasikatto
Katto lasista

Suomen Lasitukku - Lasikatto

Lasituotteet - Lasikatot- Kattolasit - Kattolasi

Kattolaseina käytetään yleisemmin karkasitua turvalasia. Kattolasien kattovasojen jänneväli suositus on alle 1000mm. Näin kattolasien käsittely, asennus ja paino pysyy kohtuullisena. Kattolasin käsittelyssä ja asennuksessa on nämä hyvä huomioida etukäteen. Lasikatto joka on valmistettu 8mm karkaistulla turvalasilla kestää miehen painon kävellä kattolasin päällä.

Kattolasit - Lasikatto - Kattolasitukset- Suomen Lasitukku

Huomioi putoamiskorkeus. Kattolasille on räystään putoamiskorkeus korkea jäistä ja lumista. Kattolasina kannattaa lasin paksuutta tai karkaistujen kattolasien laminointia (karkaistu laminoitu kattolasi) suhteessa putoamiskorkeuteen kasvattaa kestävyyden ja turvallisuuden takaamiseksi.

Kattolasitus - Alumiini kattolasituslista ja kattolasitustiiviste Kattolasitus - Alumiini kattolasituslista ja kattolasitustiiviste
Kattolasitus - Alumiini kattolasituslista ja kattolasitustiiviste mallit. Kattolasituslista päälle tiivistein ja toinen malli jossa on alapuolen lista tiivistein johon kiinnitetään kattolaistuslista tiivistein päälle.

Kattolaseille on omat kattolasituslistat ja kattolasitiivisteet. Oikeilla kattolasitus tuotteilla kattolasituksesta tulee tiivis ja toimiva kestävä kokonaisuus. Pyydä tarjous kattolaseista.

Suomen Lasitukku

Suomen Lasitukku
Retikankuja 8
55800 IMATRA

Yhteystiedot

Asiakaspalvelu: 040 5711 880
Sähköposti: myynti (at) lasitukku.fi
Www-sivu: www.lasitukku.fi

Asiakaspalvelu: Ma-Pe 9-16