Kaidelasit

Kalvolasit
Laminoitulasi
Kaidelasi
Harmaat kaidelasit
Pronssi kaidelasit
Opaali kaidelasit

Suomen Lasitukku - Kaidelasit

Kaidelasi (laminoitulasi) - Kaidelasit

Laminoitulasi kaidelasi / laminoitulasi estää läpitunkeutumisen sekä minimoi viiltovammojen ja lasinpalojen putoilemisen riskin. Jos laminoitulasi / kaidelasi rikkoutuu, lasinsirpaleet pysyvät kiinni elastisessa muovikalvossa (turvalasi). Rikkoutumisesta huolimatta kaidelasi / laminoitulasi pysyy yhtenäisenä ja kalvolasi suojaa edelleen sisääntunkeutumista, putoutumista ja säätä vastaan.

Kaidelasit kokoSuomen alueelle toimittaa - Suomen Lasitukku
Meiltä myös alumiinikaiteet ja tolpattomat kokolasikaiteet.

Laminoitua kaidelasia / kalvolasia ja turvalasia voi työstää, muotoilla ja leikata. Erilaisilla kalvovaihtoehdoilla (jos nimitys kalvolasi) kaidelaseihin saadaan värejä, murronsuoja- ja luodinsuojaominaisuuksia sekä kaidelaseista / kalvolaseista voidaan tehdä erityisiä ääneneristyslaseja

Opaali kaidelasit - Alumiinilasikaide opaali lasilla - Suomen Lasitukku
Opaali kaidelasi

Lasien laminoinnissa (laminoitulasi) yleisin menetelmä on niin sanottu kalvolaminointi, jossa lasit yhdistetään toisiinsa polyvinyylibutyraalikalvon (PVB) avulla (laminoitu kaidelasi, kalvolasi).
Tästä linkistä voit pyytää tarjouksen kaidelasesista. Suunnikkaat lasit - Tästä linkistä voit pyydää tarjouksen suunnikaista laseista. Toimitamme edullisesti kaidelasit, kaidelasi, laminoitulasi, laminoidutlasit, kalvolasit, kalvolasi, kaikkiin kaiteisiin kaidelasit meiltä.

Laminoitu lasi on turvallinen ja tyylikäs vaihtoehto julkisivujen, näyteikkunoiden ja lasikaiteiden lasiksi. Turvalasi / kalvolasi pysyy yhtenäisenä rikkoutuessaan, joten se suojaa läpitunkeutumiselta myös rikkoutuneena.

Turvallisuusmääräykset

Turvallisuusmääräykset kaiteisiin löytyy tästä linkistä (Lähde: F2 Suomen rakentamismääräyskokoelma, Rakennuksen käyttöturvallisuus, määräykset ja ohjeet 2001, s.7) .

Suomen Lasitukku

Suomen Lasitukku
Retikankuja 8
55800 IMATRA

Yhteystiedot

Asiakaspalvelu: 040 5711 880
Sähköposti: myynti (at) lasitukku.fi
Www-sivu: www.lasitukku.fi

Asiakaspalvelu: Ma-Pe 9-16